Om oss

SVEA

Svea är en blandrashund, Irish softcoated wheaten terrier och Huntaway. Hon är född i maj 2012 på Västkusten och vi hämtade henne en vacker sommardag. Hon är kul att jobba med, klok och arbetsvillig. Lär sig snabbt men har också en egen vilja och är lite för snabb för sitt eget bästa ibland. Det gäller att ha tålamod och inte luras att falla in i hennes tempo.

Vi har gått en massa olika kurser. Valpkurs, Rallylydnad, Agility, Klickkurs, Vardagslydnad och Socialicering, Lydnad m.m.

2013 började vi vår utbildning inom Svenska Terapihundskolan i Norra Möckleby på Öland hos Charlotte Barvestad. Där blir hundarna Lämplighetstestade, Utbildade och Diplomerade i olika steg.

  1. Besökshundsekipage. Vilket vi är klara med.

  2. Terapihundsekipage. Som vi håller på med.

Sedan finns det flera påbyggnader som R.E.A.D-hund, Servicehund mm

 

YVONNE

Jag är utbildad som Fritidspedagog och har i hela mitt liv arbetat med människor, som också är mitt stora intresse. Stora som små, på fritids, ridskolor, skolor, gymnasium och nu senast på ett Aktivitetshus för vuxna med psykisk ohälsa.

Jag är även hantverkare i ull och då tovning i huvudsak. Jag bor på en gård i Torsås, Småland och djur har alltid funnits i mitt hjärta och i min närhet.

Tanken är att jag ska kunna kombinera mina tre stora intressen i livet  - Människor - Djur - Hantverk nu när jag utbildar mig och Svea till Terapihundsekipage

 

 Hej!

 

 Välkommen till Yvonne Amper

www.sveahund.n.nu.

 

 

 

Sveas kloka

Att ha hund på recept är som att

få medicin utan biverkningar!

 

 

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)